Concert pascal
MOPAN Suceava

Mădălina Ghenea, 35 de ani, a trecut printr-un șoc, pe aeroportul internațional Leonardo da Vinci, din Fiumicino, prinicpala aerogară ce deservește capitala Italiei, Roma, potrivit click.ro.

Mădălina Ghenea plecase din Arabia Saudită, cu destinația Roma, unde urma să participe la un eveniment, în cadrul căruia a primit un premiu. Este vorba despre Gala Magnifica Awards Roma, organizată de Tiziana Zampieri, la care au fost prezente nume sonore ale cinematografiei italiene și internaționale, transmite Il Mesagero.

Avionul a aterizat la Fiumicino, pe Leonardo da Vinci, prinicpalul aeroport ce deservește Roma, și cum și-a ridicat bagajele, hoții au sustras în viteză o valiza într-un moment de neatenție a șoferului care urma să o conducă pe Mădălina Ghenea, conform sursei citate. Românca a alertat autoritățile, apelând la Poliția judiciară din cadrul aeroportului cu pricina. A depus plângere și a fost demarată ancheta. Până în acest moment se știe că hoții ar fi acționat la pont. Un pont care  s-a transformat într-un filaj, hoții cunoscând agenda și programul Mădălinei Ghenea, conform sursei citate.

Articolul complet pe: https://click.ro/actualitate/fapt-divers/madalina-ghenea-a-fost-jefuita-la-roma-hotii-au-2227864.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava