MOPAN Suceava

Mădălina Ghenea este românca ce a bulversat lumea cinematografiei cu frumusețea ei. Deși este o fire discretă, actrița a făcut pentru prima dată dezvăluiri despre pensia alimentară pe care o primește de la fostul partener, Matei Stratan, pentru creșterea fiicei lor, Charlotte, notează click.ro.

Mădălina Ghenea a devenit una dintre cele mai de succes românce din lume, însă superba actriță vorbește foarte rar despre viața ei personală. Mădălina a avut o relație mediatizată cu Matei Stratan și, într-adevăr, cei doi se potriveau de minune, frumoși, tineri și celebri. Din relația lor a rezultat o fiică și, chiar dacă au ales fiecare să meargă pe drumuri separate, au grijă împreună de micuța Charlotte. Multă lumea s-a întrebat oare cât contribuie financiar Matei Stratan la creșterea fiicei sale și a Mădălinei Ghenea, mai exact cât plătește pensie alimentară. S-a speculat, de asemenea, că Mădălina și-ar întreține stilul de viață luxos din banii primiți de la fostul partener, pentru creșterea fiicei lor. „Iar aberaţii! Plătesc singură chiria la Milano, nu plăteşte nimeni pentru mine. Charlotte primeşte 1.500 de euro pe lună de la tatăl ei’, a spus Mădălina Ghenea la Insta Story, conform sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/ce-pensie-alimentara-primeste-madalina-ghenea-588819.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava