MOPAN Suceava

După o lungă perioadă în care şi-a pus cariera pe pauză, Mădălina Ghenea s-a întors în lumina reflectoarelor, iar primul pas în acest sens a fost să plece în Italia, acolo unde este foarte cunoscută. Modelul are o relaţie tensionată cu Matei Stratan, tatăl fetiţei ei, iar în România cei doi locuiau separat, potrivit click.ro.

Recent, actriţa şi-a anunţat fanii că s-a întors la Milano, acolo unde se află şi agentul ei, care îi organizează toate apariţiile şi şedinţele foto. „Mă simt atât de bine că m-am întors acasă, acolo unde a început totul pentru mine. Sunt atât de recunoscătoare pentru tot ce faci pentru mine şi că te am în viaţa mea atât ca agent, cât şi ca prieten. Îţi mulţumesc că mă înveţi ceva nou în fiecare zi, că ai zâmbetul pe chip şi că eşti alături de mine, indiferent de orice a fost, pentru mai bine de 10 ani. Sunt binecuvântată să te am în viaţa mea”, a scris Mădălina Ghenea pe contul de Instagram pentru agentul ei, conform sursei citate.

Citeşte articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/madalina-ghenea-renuntat-la-matei-stratan-si-plecat-italia

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava