Concert pascal
MOPAN Suceava

Cu puțin timp în urmă au existat zvonuri că Mădălina Ghenea (35 de ani) și-ar fi reluat relația cu actorul Leonardo DiCaprio (47 de ani), după ce au fost văzuți împreună într-un club din Milano. Acum, românca și-a făcut apariția la mai multe evenimente din Los Angeles, singură, notează click.ro.

Luni (6 martie), frumoasa româncă Mădălina Ghenea a fost prezentă la Festivalul de Film Italia, ce a avut loc în Los Angeles, SUA, pentru vizionarea filmului „Tell It Like a Woman” – un film italian despre drepturile femeilor, creat pentru a atrage atenția asupra problemelor de combatere a violenței bazate pe gen și a emancipării femeilor. Ea a purtat o rochie sclipitoare neagră și mulată pe corp, cu o crăpătură în zona bustului, care i-a scos în evidență sânii și care cu siguranță a atras toate privirile. A accesorizat ținuta cu o gentuță stil plic argintie, plină cu pietricele, cercei lungi cu perle și a avut mai multe inele pe degete.

Mai târziu, în aceeași zi, focoasa brunetă a fost văzută la petrecerea pentru celebrarea actorului italian Giancarlo Giannini (80 de ani), care a fost onorat cu o stea pe Hollywood Walk of Fame.

Citește mai multe și vezi FOTO pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/madalina-ghenea-aparitie-de-senzatie-la-los-2248032.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava