Concert pascal
MOPAN Suceava

Nu iese fum fără foc şi se pare că zicala este valabilă şi în cazul cuplului Mădălina Ghenea-Matei Stratan. În ultima vreme s-a tot vehiculat că relaţia lor este tot mai şubredă, iar acum a venit şi confirmarea că există cu adevărat tensiuni între cei doi. Vedeta şi iubitul ei au fost surprinşi într-o ipostază nu tocmai drăgăstoasă, în public. Dacă în urmă cu doar câteva zile, actriţa încerca să ne convingă că totul e roz, se pare că adevărul este altul, potrivit click.ro.

Paparazii „Wowbiz” au surprins scene care nu mai au nevoie de alte comentarii. Potrivit imaginilor difuzate de Kanal d, Madalina Ghenea şi Matei Stratan au ieşit împreună în oraş, iar la începutul serii, cei doi s-au comportat ca un cuplu normal. Cei doi au luat masa într-un restaurant din Capitala şi păreau ca sunt din nou o familie. În jurul orei 23:00 au plecat spre casă, s-au urcat în maşină, dar două străzi mai târziu s-au oprit brusc. Atunci a început scandalul. Din clipul realizat de echipa „Wowbiz” pare ca Matei nu o lasă pe Mădălina să iasă din maşină şi că în disputa lor o bruschează puţin, conform sursei citate.

 

Citeşte articolul complet pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/madalina-ghenea-bruscata-pe-strada-de-iubit-au-facut-circ-public

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava