MOPAN Suceava

Se pare că Mădălina Ghenea și Maye, mama lui Elon Musk, au o legătură de care foarte puține persoane știu. Gestul pe care canadianca l-a făcut față de actrița de origine română i-a surprins pe internauți, scrie click.ro.

Maye, mama lui Elon Musk, i-a trimis un mesaj neașteptat Mădălinei Ghenea, pe Instagram. După ce ediția de anul acesta a Festivalului de la Cannes s-a încheiat, superba româncă a postat o serie de imagini de la ultimele festivități. În dreptul fotografiilor, Maye a lăsat un comentariu din care înțelegem că o cunoaște pe Mădălina de mai multă vreme. „Îmi pare rău. Ți-am dus dorul la festivalul de la Cannes”, a scris mama lui Elon Musk. Mădălina, însă, nu a răspuns, cel puțin deocamdată. Rămâne de văzut ce va avea de adăugat focoasa șatenă.

Maye Musk a fost Miss Africa de Sud în urmă cu mai bine de patru decenii, dar nu a renunțat la cariera de model nici până în ziua de astăzi. Din acest motiv, mama unuia dintre cei mai bogați oameni de pe planetă se cunoaște cu multe personalități din domeniu, scrie sursa citată.

Citește mai multe pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/madalina-ghenea-legatura-secreta-cu-mama-lui-elon-637056.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava