MOPAN Suceava

Mădălina Ghenea a fost premiată la „World Influencers and Bloggers Awards”, ediția de anul acesta, care a avut loc la Cannes. Ținuta pe care superba șatenă a purtat-o pe covorul roșu i-a adus numai laude din partea criticilor de modă, potrivit click.ro.

Mădălina Ghenea se numără printre personalitățile care au fost premiate la „World Influencers and Bloggers Awards”. Câștigătorii au primit titlul de cele mai influente și de impact personalități ale anului, iar printre câștigători se regăsesc și Khaby Lame, un influencer italian care a început să facă filmulețe pe TikTok în perioada pandemiei. Alec Monopoly, Stepan the Cat și Nikkie Tutorials, devenită cunoscută la nivel global după ce a recunoscut că este transgender, sunt ceilalți premianți, mai scrie sursa citată.

Totodată, printre învingători se află și Mădălina Ghenea, care a avut un an extraordinar din punct de vedere profesional.

„World Influencers and Bloggers Awards”, pe scurt WIBA, este o decernare de premii în care, anual, se încununează meritele celor care își fac auzită vocea în cadrul campaniilor sociale și care încurajează formarea liderilor de opinie. Are loc în timpul Festivalului de la Cannes, încă din 2019, iar românca noastră s-a aflat pe scenă, în fața multor personalități internaționale.

Citește mai multe și vezi FOTO pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/madalina-ghenea-premiata-la-cannes-romanca-a-635981.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava