MOPAN Suceava

Mădălina Ghenea tună și fulgeră după ce, spune ea, una dintre postările sale din data de 9.12 a fost încurcată cu una din data de 11.12. Actrița susține că evenimentele nu au nicio legătura unul cu altul și nici persoanele implicate de presă nu au fost niciodată menționate de ea, în acest context, notează click.ro.

Mădălina Ghenea a postat un mesaj pe contul său de Instagram în care a ținut să clarifice situația furtului de 1 milion de euro despre care presa a scris, spune ea, lucruri greșite. Actrița susține că evenimentele au fost încurcate de anumite persoane din cauza unei postări pe care aceasta a făcut-o în social media, pe data de 9.12.2022.

În cazul Mădălinei Ghenea, actrița a fost jefuită de două ori, însă nu este vorba de aceleași persoane și nici de același dosar. Pe social media, Mădălina Ghenea a povestit cum stau, de fapt, lucrurile. Actrița susține că a lăsat organele competente să-și facă treaba și vrea ca presa să nu mai amestece lucrurile și nici evenimentele, ci să lase organele legii să ducă la bun sfârșit dosarele în care este vorba despre cele două jafuri, potrivit sursei citate.

Citește mai multe și vezi mesajul Mădălinei Ghenea, accesând: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/madalina-ghenea-reactie-furibunda-in-cazul-2230454.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava