MOPAN Suceava

Actriţa română Mădălina Ghenea, care a interpretat-o recent pe Sophia Loren în lungmetrajul ‘House of Gucci’, şi actorul englez Ed Westwick, cunoscut din ‘Gossip Girl’ şi ‘Children of Men’, vor juca împreună în thrillerul ‘Deep Fear’, informează contactmusic.com.

Filmul va fi regizat de Marcus Adams, după un scenariu scris de acesta împreună cu Robert Capelli Jr. și Sophia Eptamentis.

Madalina o va interpreta pe Naomi, proprietarea unui iaht, care porneşte singură într-o călătorie prin Caraibe pentru a se întâlni cu iubitul ei, Jackson (jucat de Ed Westwick) în Grenada. Când drumul ei este perturbat de o furtună, ea întâlneşte supravieţuitori ai unui naufragiu şi aceştia se dovedesc, destul de rapid, a fi traficanţi de droguri. Ei o forţează pe Naomi să scufunde şi să recupereze încărcătura lor de cocaină, iar ea descoperă o mulţime de rechini tigru pe care trebuie să îi păcălească pentru a supravieţui.

Regizorul Marcus Adams a declarat, potrivit sursei citate: „Scenariul reprezintă ocazia de a crea un context cu adevărat original pentru gen.”

Mădălina a spus, conform aceleiași surse: „Mi-a plăcut acest personaj din momentul în care am citit scenariu. Naomi este o femeie tânără extrem de încrezătoare, plină de viaţă şi realizată – este o onoare să joc un rol feminin principal atât de motivant. M-am distrat mult în luna în care am urmat un antrenament de scufundări, ca pregătire pentru acest rol, şi abia aştept să încep filmările alături de o echipă atât de talentată.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava