Concert pascal
MOPAN Suceava

Faimosul actor Gerard Butler în vârstă de 43 de ani şi Mădălina Ghenea, 24, au o relaţie de aproape un an, iar românca este atât de îndrăgostită de ‘prima ei iubire adevărată’, încât şi-ar dori foarte mult să-şi întemeieze o familie cu el.
Ea a declarat în cadrul show-ului italian ‘Verissimo’, potrivit contactmusic.com: “Sunt pregătită să am un copil, chiar acum. Mi-am dorit mereu o familie, cu mulţi copii cu animale de companie. Gerard este un tip minunat care ştie să facă de toate şi sper să nu se schimbe niciodată.”

Cu toate că este nerăbdătoare să-şi întemeieze o familie, actriţa din ‘Razza Bastarda’ nu vede, deocamdată, căsătoria ca o prioritate.
Ea a adăugat, potrivit sursei citate : « Pentru mine, poate că este prea devreme să mă gândesc la asta. »

Într-un interviu recent, Gerard Butler – care a avut în trecut relaţii amoroase cu Jennifer Aniston, Cameron Diaz şi Paris Hilton – a declarat, la rândul său, că este foarte fericit cu Mădălina şi că trecutul său tumultuos l-a lăsat în spate.
Actorul a declarat, potrivit ContactMusic : « Cred că lucrurile vor rămâne aşa deocamdată. Nu spun că nu mi-ar plăcea să mă mai distrez în felul meu, dar nu mai sunt nici pe departe copilul nebunatic care eram cândva. Câteodată, pur şi simplu stai într-un loc şi-ţi faci treaba. Poate că eşti singur în pat citindu-ţi carte şi te gândeşti : ‘Ce mi-aş dori să mă vadă ei acum ! Gerarg Butler este  în pat şi citeşte !’ Cred că am păşit prin viaţă împins uneori de unele greşeli pe care le-am făcut, dar mă pot uita înapoi şi pot spune că a trebuit să fac acele greşeli, pentru că am învăţat din ele. Doar, oricum ar fi, cred că orice se întâmplă, trebuie să se întâmple. »

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava