Concert pascal
MOPAN Suceava

Madonna a izbucnit în lacrimi, vineri, în timpul unui concert susținut în Noua Zeelandă, devastată fiind că băiatul ei s-a mutat cu tatăl lui, potrivit contactmusic.com. Vedeta a pierdut custodia fiului ei în vârstă de 15 ani, Rocco, în procesul cu fostul ei soț, Guy Ritchie. Se pare că adolescentul nu mai vrea să aibă de-a face cu mama lui și a decis să rămână cu tatăl lui, la Londra.

Editorii de la Mail on Sunday au scris că Madonna, deși este foarte tristă din cauza deciziei pe care a luat-o Rocco, a acceptat situația și și-a recunoscut înfrângerea în fața fostului ei soț. De asemenea, ea le-ar fi spus prietenilor apropiați că îl va lăsa pe Rocco să rămână în Marea Britanie.

În timpul concertului pe care l-a susținut vineri, în Noua Zeelandă, vedeta a spus, vizibil afectată, celor 12 000 de fani prezenți la show: „Nu există dragoste mai puternică decât cea a unei mame pentru copilul ei. Și dacă voi vorbi prea mult despre el… s-ar putea să plâng.” Apoi, cu ochii în lacrimi, Madonna a anunțat că va cânta piesa ‘La Vie En Rose’ pentru Rocco: „Aș vrea să-i dedic lui acest cântec. Sper că va auzi asta cumva și sper că știe că îmi este foarte dor de el.”.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava