MOPAN Suceava

Madonna a pierdut, luni, lupta legală pe care a dus-o timp de aproape un an, pentru a împiedica lictarea unor obiecte personale, printre care şi scrisoarea de despărţire primită de la rapper-ul Tupac Shakur, informează contactmusic.com.

Un judecător de la Curtea supremă din Manhattan a hotărât că fosta prietenă a Madonnei, Darlene Lutz, va putea vinde obiectele care i-au aparţinut cântăreţei, pentru că a trecut perioada de timp în care artista le putea recupera.

Anul trecut, un judecător a oprit licitaţia, pe care Madonna a numit-o „scandaloasă şi extrem de ofensivă” cu obiecte „foarte personale”, după ce cântăreaţa a cerut acest lucru unui tribunal, informează contactmusic.com. Printele lucrurile scoase la licitaţie se numără scrisoarea de despărţire pe care a primit-o de la rapper-ul Tupac, o perie cu un fir de păr al ei, precum şi articole de lenjerie intimă pe care le-a purtat.

Potrivit documentelor depuse de Madonna în instanţă, Darlene Lutz, o fostă prietenă a celebrei cântăreţe, este responsabilă pentru punerea în vânzare a obiectelor în cadrul licitaţiei online, împotriva dorinţei artistei. „Faptul că am dobândit statut de vedetă, ca rezultat al succesului în cariera mea, nu îmi anulează dreptul la intimitate, inclusiv în ceea ce priveşte obiecte foarte personale. Înţeleg că ADN-ul meu poate fi extras dintr-un fir de păr. Este scandalos şi extrem de ofensiv că ADN-ul meu ar putea fi vândut la o licitaţie dedicată publicului larg.”, a spus Madonna, conform sursei citate.

Judecătorul Gerald Lebovits din New York i-a dat însă câştig de cauză lui Darlene Lutz, care a spus că disputa ei cu Madonna a fost rezolvată în 2004, printr-un acord pe care l-au stabilit. Madonna a intentat procesul împotriva lui Lutz susţinând că îi este încălcat dreptul la viaţă privată. Într-o hotărâre pronunţată săptămâna trecută, dar publicată luni, judecătorul Lebovits  a întrebat de ce Madonna a acţionat-o în judecată pe Lutz şi nu pe asistenţii cântăreţei, despre care artista a spus că i-au dat obiecte dealerului de artă.

Casa de licitaţii a transmis că în iulie va organiza vânzarea acelor obiecte care i-au aparţinut Madonnei, inclusiv scrisoarea ofensatoare pe care artista a primit-o de la Tupac.

Madonna a confirmat abia în 2015 că a avut o relaţie cu Tupac Shakur.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava