Concert pascal
MOPAN Suceava

Reprezentanţii industriei muzicale, vedete de la Hollywood, dar şi politicieni de marcă au luat cu asalt reţelele de socializare după ce au aflat de moartea îndrăgitului muzician David Bowie, pentru a-i aduce un ultim omagiu, potrivit contactmusic.com. Legendarul artist a murit, duminică, la vârsta de 69 de ani, la doar trei zile după lansarea celui de-al 25-lea album din carieră, ‚Blackstar’. „David Bowie a murit liniştit, astăzi, înconjurat de familia sa, după o curajoasă luptă de 18 luni cu cancerul”, au anunţat reprezentanţii artistului.

Printre cei mai cunoscuți oameni din showbiz care și-au exprimat regretul la aflarea nefericitei vești se numără și Madonna, care își amintește de David Bowie care fiind sursa ei de inspirație și artistul care i-a oferit primul concert din viața sa. Vedeta a scris pe contul ei de Facebook, potrivit ContactMusic: „Sunt devastată. David Bowie a schimbat cursul vieții mele pentru totdeauna. Niciodată nu am simțit că locul meu este în Michigan. Mă simțeam ca o ciudată. Am fost să-l văd într-un concert la Cobo Arena, în Detroit. A fost primul concert la care am fost vreodată.”

Celebrul producător Brian Eno, care a lucrat cu Bowie la celebrele sale ‚Berlin Trilogy’, între 1977 și 1979, și, de asemenea, în 1994, la ‚Outside’, a declarat pentru BBC că el și regretatul artist plănuiau să colaboreze din nou. „Moartea lui David a fost o surpriză, așa cum era totul la el. Simt un gol imens în suflet. Ne cunoșteam de peste 40 de ani. În urmă cu șapte zile, am primit un email de la el. A fost amuzant, ca de obicei, și, surprinzător… S-a încheiat cu propoziția: ‚Mulțumesc pentru momentele frumoase petrecute împreună, Brian. Aceastea nu vor muri niciodată.’ Și a fost semnat ‚Dawn’. Acum realizez că a vrut să-și ia la revedere.”, a spus Brian Eno, potrivit sursei citate.

Și celebrul Sir Paul McCartney a postat și el: „Vești foarte triste m-au întâmpinat în această dimineață ploioasă. David a fost un star și prețuiesc momentele petrecute împreună. Muzica sa a jucat un rol foarte important în istoria muzicală britanică și cred că a avut o influență majoră și aspura oamenilor din lumea întreagă. Gânduri bune le transmit membrilor familiei sale și mereu îmi voi aminti porțiile de râs pe care le-am avut de-a lungul anilor. Steaua sa va străluci pentru totdeauna pe cer.”

Sir Mick Jagger, care a colaborat cu David Bowie la hit-ul din 1985 al acestuia, ‚Dancing în the Street’, a scris pe pagina sa de Facebook, potrivit ContactMusic: „David a fost mereu pentru mine o sursă de inspirație. Am avut parte de o mulțime de momente frumoase împreună. A fost prietenul meu, nu-l voi uita niciodată.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava