Concert pascal
MOPAN Suceava

Cântăreața Madonna a vorbit într-un interviu recent, acordat revistei Rolling Stone, despre faptul că mereu își va îmbrățișa partea sexuală și că nu se consideră prea bătrână pentru asta, cu toate că atrage foarte multe critici – critici pe care le consideră rasiste și homofobe.

Vedeta în vârstă de 56 de ani a spus, potrvit contactmusic.com: „(Societatea) încă se află în acel punct în care i se pare normal să discriminezi pe cineva și să vorbești porcării despre cineva. Legat de vârstă. Însă, numai în cazul femeilor. Nu și al bărbaților. Deci, trăim într-o societate foarte sexistă. Nimeni nu ar îndrăzni să facă o remarcă despre un negru sau despre o persoană gay într-o postare pe Instagram. Dar despre vârsta mea – oricine își permite să spună ceva urât despre asta. Și mereu mă întreb, de ce este acceptat acest lucru?  Care este diferența între acest lucru și rasism sau discriminare? Lumea mă judecă din cauza vârstei. Nu înțeleg. Încerc să-i dau de capăt acestui lucru.”

Din moment ce Madonna se aproprie de vârsta de 60 de ani, mulți oameni cred că ea ar trebui să se comporte altfel, să nu mai fie atât de sexuală, însă vedeta nu este de acord.
„Pentru că femeiele, în general, când ajung la o anumită vârstă, acceptă că nu mai au voie să se comporte într-un anumit fel. Dar eu nu respect regulile. Nu am făcut-o niciodată și nici nu am de gând să încep.”, a mai spus Madonna.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava