MOPAN Suceava

Madonna a starnit un val de reacții negative pe Twitter, sâmbătă, după ce fanii care au așteptat-o mai bine de două ore și jumătate la concertul pe care l-a susținut în Kentuckey, au scris pe rețeaua de socializare că a artista și-a făcut apariția beată.

Faimoasa cântăreață neagă acuzațiile și spune că niciodată nu ar urca pe scenă sub influența băuturilor alcoolice, potrivit contactmusic.com. „Pentru acele persoane care cred tot ceea ce se scrie, niciodată nu consum alcool când am un concert de susținut!!! Show-ul meu înseamnă două ore și cinsprezece minute de cântat non-stop și dansat.”, a scris Madonna pe Instagram.

Vedeta a explicat pentru că a făcut o glumă în timpul concertului din Louisville, pe care se teme că fanii au interpretat-o greșit. Ea a spus, potrivit ContatcMusic: „În Louisville am făcut o glumă – cum ar fi să fac stand up comedy, îmbrăcată ca un clown și bând alcool. Este foarte interesant cum societatea nu numai că mă tratează în continuare într-un mod sexist (dacă eram bărbat nimeni nu ar fi comentat nimic), dar și continuă să interpreteze fiecare cuvânt după bunul plac! Asta se întâmplă când oamenii nu citesc cărți și își iau toate informațiile de pe TMZ.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava