Concert pascal
MOPAN Suceava

Cântăreața Madonna a mărturisit în cadrul unei emisiuni TV la care a participat, potrivit contactmusic.com, că ea nu le va spune copiilor ei să nu încerce droguri, pentru că nu ar fi corect din moment ce ea a încercat diferite substanțe interzise în trecut.

Gazda emisiunii ‚The Jonathan Ross Show’ a întrebat-o pe artistă despre experiența ei cu drogurile. ‚Permite-mi să te întreb despre acest set de versuri din ‚Devil Pray’, în care vorbești despre droguri… ‚we can get high, we can get stoned, we can do Es, we can do acid’. Este o listă destul de lungă. M-am gândit eu, le-ai încercat pe majoritatea dintre ele.”, i-a spus Ross cântăreței în vârstă de 56 de ani.

Madonna i-a răspuns: „Nu sunt o mare fană a drogurilor. Nu mi se potrivesc. De puținele ori în care am încercat, cu mulți, mulți, mulți ani în urmă, nu mi-a plăcut. Mereu abia așteptam să le treacă efectul. Începeam să beam foarte multă apă gândindu-mă că așa vor ieși din corpul meu.”

Gazda emisiunii a continuat, dorind să afle detalii privind discuţiile despre droguri ale cântăreţei cu copiii săi, Lourdes, în vârstă de 18 ani, Rocco, în vârstă de 14 ani, şi Mercy şi David, ambii în vârstă de nouă ani. „Pur și simplu îi spune fetei mele să ia decizii înțelepte și să facă totul cu moderație și să nu amestece băuturile alcoolice.”, a răspune Madonna. „Nu voi spune ‚nu, nu fă asta’, pentru că ar fi absurd. Și nu ar fi corect. Da, am făcut-o și eu.”, a continuat cântăreața.

Madonna nu-și va sfătui copiii să nu încerce droguri, 1.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (1 vote cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava