MOPAN Suceava

Madonna și-a înfuriat, sâmbătă, fanii din Kentucky, după ce a întârziat trei ore la concert, informează contactmusic.com.

Mai multe persoane care au fost la show-ul susținut de Madonna și-au exprimat nemulțumirea pe Twitter și au acuzat-o pe artistă că a venit beată la concert după ce a întârziat ore întregi.

„Madonna este beată și țipă, de pe scenă, la managerii Yum Center”, a scris un fan, în timp ce un altul a adăugat: „Acest concert a fost una dintre cele mai ciudate experiențe de care am avut parte în viața mea. Sunt destul de sigur că Madonna este foarte beată pe scenă.”

O altă persoană care a fost prezentă la concert a scris, pe Twitter, potrivit sursei citate: „Madonna a fost în această seară beată… haha, vă voi arăta discursul ei, atât de amuzantă, nici măcar nu și-a putut aminti versurile și coregrafia și a mărturisit că se simte beată.”

După ce a publicat poze din cadrul concertului pe o rețea socială, fără a-și cere scuze, fanii au taxat-o din nou, în rubrica de comentarii. „Pe lângă faptul că ai fost beată, show-ul a fost minunat”, i-a scris un admirator. „Un spectacol minunat, dar ar fi fost drăguț să-ți ceri iertare fanilor tăi. Ai întârziat peste două ore jumătate”, i-a scris altul.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava