MOPAN Suceava

Se pare că a devenit un obicei pentru Madonna să întârzie la concertele sale. Cel mai recent exemplu este de miercuri, când vedeta a apărut pe scena din Brisbane Entertainment Centre, Australia, cu două ore și jumătate mai târziu, potrivit contactmusic.com.

Show-ul Madonnei din Australia era programat să înceapă la ora 20, însă fanii veniți să o vadă pe vedetă au așteptat mai bine de două ore ca ea să apară. În cele din urmă, artista, care se luptă momentan cu fostul ei soț, Guy Ritchie, pentru custodia fiului ei, Rocco, în vârstă de 15 ani, și-a făcut apariția la concert la ora 23.30.

Fanii și-au exprimat nemulțumirea pe rețelele de socializare, mulți dintre ei amenințând că vor pleca acasă dacă. „Madonna, ai întârziat. Fă-ți apariția pe scenă sau vom pleca acasă.”, a scris pe Twitter un fan nemulțumit. O altă persoană a adăugat: „Au trecut două ore și încă o așteptăm pe Madonna care, pare-se, așteaptă trenul.” Jurnalista australiană Jen Dudley-Nicholson, prezentă și ea la Brisbane Entertainment Center, a scris pe Twitter: „Nicio urmă de Madonna pe scena din Brisbane. O mămică a plecat, pentru că bona copilului o aștepta acasă.”

Concertul, primul din cele două pe care Madonna le avea programate în Brisbane, în cadrul turneului ei mondial, Rebel Heart, este cel mai recent la care artista a întârziat. Mai devreme luna aceasta, cântăreața și-a înfuriat fanii din Auckland, Noua Zeelandă, făcându-și apariția cu o oră și jumătate mai târziu la concertul programat, în timp ce luna trecută, fanii din Filipine au aștepat-o trei ore.

Un concert privat din Melbourne, Australia, a început săptămâna trecută cu aproximativ patru ore mai târziu decât era programat. Odată ajunsă pe scenă, Madonna le-a oferit spectatorilor un show cel puțin ciudat – îmbrăcată precum un clown, bând coktailuri.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava