• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Madonna a anunțat că va lansa un nou album – primul din ultimii patru ani și al 14-lea din carieră – care a primit numele ‘Madame X’, informează contactmusic.com.

Autoarea hit-ului ‘Like A Prayer’ a spus într-un video postat pe contul ei de Instagram: „Am decis să-mi numesc noul disc ‘Madame X’… Madame X este un agent secret care călătorește în jurul lumii, care schimbă identități, care luptă pentru libertate, care aduce o lumină în locuri întunecate. Este instructor de cha-cha, este profesor, este șef de stat, este menajeră, este călăreț, este prizonier, este student, este educatoare, este călugăriță, este o sfântă, este o prostituată.”

Apoi, alături de alte două clipuri, Madonna a scris: „Madame X este un spion în casa Dragostei… Cântecul pe care Madame X îl cântă………..”

În octombrie 2018 Madonna a confirmat că lucrează la un nou material discografic. Ea spus atunci: „Noul album este pe gata și îl voi lansa anul viitor.”

Madonna a mai spus, tot în octombrie anul trecut, că nu se poate lăsa de muzică, deși în ultima perioadă s-a dedicat mai mult producerii de produse de îngrijire personală și parfumurilor. „Da, printre spray-uri cu miros de trandafir și seruri, fac muzică. Nu pot renunța la job-ul meu principal.”, a mai spus vedeta, conform ContactMusic.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava