Concert pascal
MOPAN Suceava

Artistul plastic Radu Bercea a primit sâmbătă, 19 octombrie, titlul de ”Cetățean de Onoare” al municipiului Fălticeni din mâna primarului Gheorghe Cătălin Coman. Acordarea onorantei distincții a fost aprobată cu unanimitate de voturi în ședința festivă a Consiliului Local care a avut loc în deschiderea ”Tîrgului Mărului” și a vernisajului  expoziției” Mărul” a Maestrului la Galeriile de artă ale Muzeului  ”Ion Irimescu”. Inițiativa i-a aparținut primarului de Fălticeni care a fost sprijinit în acest demers de prietenul Maestrului Radu Bercea, profesorul și scriitorul Constantin Bulboacă. De față au fost prezenți prefectul Mirela Elena Adomnicăi, deputatul Alexandru Rădulescu, directorul Muzeului  ”Ion Irimescu”, Teodor Brădățan și directorul general al APIA, Adrian Pintea.

Coman: ”De azi înainte vă considerăm fălticenean și cu acte în regulă ca să spun așa”

”Suntem recunoscători Maestrului. De azi înainte vă considerăm fălticenean și cu acte în regulă ca să spun așa. Veți fi binevenit oricând la Fălticeni nu doar în vizită la prietenii dumneavoastră pentru că de azi înainte toți suntem prietenii dumneavoastră. Vă mulțumesc și vă felicit pentru întreaga activitate”, a declarat primarul Coman.

Radu Bercea: ”Sunt onorat de marea cinste pe care mi-ați făcut-o”

”Sunt onorat de marea cinste pe care mi-ați făcut-o de a fi de astăzi înainte cetățean de onoare al acestui oraș. Vă mulțumesc!”, a  spus Radu Bercea. Este al cincilea titlu de ”Cetățean de Onoare” pe care artistul plastic acum în vârstă de 80 de ani l-a primit de-a lungul vieții. A fost onorat în localități din Brazilia, Franța, Ucraina dar și la Gura Humorului, orașul său de reședință. De menționat că prefectul l-a invitat pe Maestru în data de 25 octombrie la ședința festivă a Colegiului Prefectural pentru a semna în cartea de onoare a valorilor bucovinene.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava