Concert pascal
MOPAN Suceava

Luna mai vine cu o surpriză pentru părinții și copiii cărora le plac hainele de calitate! Brandul Coccodrillo, prezent în 18 țări din Europa, va deschide un nou magazin pe 9 mai 2014, în Shopping City Suceava. În primele trei zile de la deschidere, clienții sunt așteptați cu 20% reducere la toate produsele din colecția de primăvară – vară.
Magazinul Coccodrillo se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 0 și 14 ani, oferind haine vesele, comode, practice și funcționale, atât pentru școală, cât și pentru orele de distracție, joacă și relaxare. Marele avantaj al hainelor Coccodrillo este că acestea sunt antialergice și testate pentru a asigura confortul maxim pentru cei mici.
Noua locație de cumpărături vă așteaptă cu modele senzaționale și tentante, forme jucăușe, croială lejeră, culori sofisticate, accesorii haioase, modele variate, materiale fine și țesături de calitate. Colecțiile de haine sunt grupate anual pe două sezoane: primăvară/vară și toamnă/iarnă, îmbrăcămintea fiind apreciată datorită calității și a esteticii sale.
Hainele Coccodrillo sunt renumite pentru designul simplu și modern, pentru colorit și precizia finisajelor.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava