Concert pascal
MOPAN Suceava

Magazinul Eponge Fashion Paris a deschis pe 22 martie, la Shoping City Suceava, cel mai nou magazin din nord-estul țării. Eponge Fashion Paris este un brand tânăr, care interpretează tendințele de pe podiumurile de modă internaționale și le transpune în colecții caracterizate de rafinamentul, luxul și nonconformismul chic al stilului parizian.
Magazinul se bazează pe un concept minimalist, fiind axat pe elementele cheie ale vestimentației feminine și masculine: accesorii, modă și lifestyle. Este spațiul ideal, în care ținutele alese pot fi asortate cu accesorii deosebite pentru a le pune în valoare. Eponge Fashion Paris se adresează publicului de toate vârstele, oferind piese vestimentare la prețuri deosebit de atractive. Amatorii de cumpărături vor găsi aici o gamă extinsă de produse de sezon, precum rochii, bluze, pantaloni, sacouri, cămăși, jachete, genți și numeroase alte accesorii.
Prețurile sunt deosebit de atractive: 79 de lei pentru rochii office sau 69,90 de lei pentru bluze de primăvară. Brandul provoacă pe oricine să iasă din anonimatul urbanului cotidian, să aibă îndrăzneala de a fi el însuși, încercând să-și descopere propriul stil, fără a fi excentric, ci doar elegant și întotdeauna în tendințe. Magazinul Eponge este amplasat la intrarea în Shopping City Suceava, lângă magazinul Marionnaud.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava