MOPAN Suceava

Victoria Beckham a trecut rapid de la a fi doar membră a trupei „Spice Girls”, la fashion icon. Vedeta are o siluetă de invidiat și deseori a fost dur criticată pentru dietele draconice la care apelează. Se pare că viziunea fostei cântărețe, actuală creatoare de modă, s-a schimbat radical, notează click.ro.

„Sunt foarte multe femei voluptoase în Miami, iar ele chiar se mândresc, știi? Se plimbă pe Miami Beach îmbrăcate foarte sumar și arată fantastic. Își arată corpurile cu multă încredere. Mi se pare că atât atitudinea, cât și stilul lor sunt înălțătoare. Ca mamă, am apreciat foarte tare faptul că Harper a fost înconjurată de femei care își celebrau formele și care se bucurau de felul în care arată.

E o atitudine de modă veche, să vrei să fii foarte slabă. Cred că femeile în ziua de azi vor să arate sănătos și să aibă forme. Vor să aibă sâni, dar și niște fund. Cu cât ești mai voluptoasă, cu atât mai bine vor arăta rochiile mele”, a declarat soția lui David Beckham, pentru publicația Grazia, conform sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/mai-e-la-moda-sa-fii-slaba-ce-isi-doreste-635782.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava