Concert pascal
MOPAN Suceava

În cadrul etapei a V-a a seriei A a Diviziei A de handbal masculin, CSU Suceava a primit ieri în sala LPS vizita formației Cimentul Bicaz. Partida a fost controlată de gazde din prima până în ultima secundă, elevii antrenorului Răzvan Bernicu înscriind mai mult de un gol pe minut în acest joc. La final, tabela de marcaj a disputei dintre CSU Suceava și Cimentul Bicaz a arătat scorul de 62-11 (33-4).
În prima repriză antrenorul echipei sucevene a aliniat echipa de bază. După primul gol înscris de oaspeți, a fost o simplă ”adiere de vânt”, sucevenii au marcat din toate pozițiile scorul la pauză fiind 33-4 și asta pentru că poartarul de la Cimentul Bicaz a și apărat câteva aruncări.
În partea secundă pentru CSU Suceava au evoluat jucătorii din ”rândul doi”, disputa trasnpunîndu-se într-un fel de antrenament al jocului pe contraatac pentru gazde. Peste 90% din golurile marcate în ultima jumătate de oră au fost înscrise pe contraatac, interesant fiind pariul făcut de jucătorii suceveni cu antrenorul că echipa lor va marca peste 60 de goluri. S-a încheiat 62-11 meciul dintre CSU Suceava și Cimentul Bicaz, un joc fără istoric, asemenea diferențe de scor trebuind să dea de gândit oficialilor FRH despre valoarea eșalonului secund al handbalului românesc, despre promovarea tinerilor, despre motivarea lor și în final despre viitorul acestui joc în care am fost, odată…, campioni mondiali.
În etapa a VI-a a Diviziei A, CSU Suceava va evolua pe terenul formației Atletico Alexandria.

CSU Suceava: Spiridon, Manea – Petrea (6), Burlacu (7), Baican (7), Aldica (4), Olariu (9), Costea (8), Alexa (4), Bursuc (4), Oprea (2), Velea (1), Vele (3), Preda (7).

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava