Concert pascal
MOPAN Suceava

Mai multe asociaţii de pensionari, politice şi apolitice, şi-au declarat susţinerea faţă de liderul liberalilor suceveni Alexandru Băişanu pentru a fi ales în Camera Deputaţilor. Alexandru Băişanu candidează din partea USL pentru funcţia de deputat în colegiul nr. 1 Suceava pentru Camera Deputaţilor. Prezenţi alături de preşedintele PNL Suceava în cadrul unei conferinţe de presă, preşedinţii unor asociaţii de pensionari, dar şi pensionari simpli s-au declarat revoltaţi de anunţul contracandidatului lui Alexandru Băişanu, actualul deputat Sanda Maria Ardeleanu care în urmă cu două zile anunţase că are susţinerea asociţiilor de pensionari pentru un nou mandat.

Preşedintele Consiliului Naţional al Pensionarilor – filiala Suceava, Ioan Aciubotăriţei, a ţinut să precizeze că toţi membrii asociaţiei cu care a discutat nu au declarat niciodată că o susţin pe Sanda Maria Ardeleanu, adăugând că „mă surprinde faptul că văd în presă că o cetăţeancă îşi asumă ceva ce nu are. Nu o cunosc, însă să faci o asemenea afirmaţie mi se pare josnic. Nu se poate să fim călcaţi în picioare de o asemenea persoană care spune că are susţinerea asociaţiilor de pensionari, fără a exista un astfel de acord. Putem chiar să o dăm în judecată pentru ceea ce a spus”.

De asemenea, preşedintele Organizaţiei Pensionarilor din PSD Suceava, Dumitru Ibănescu, a arătat că toţi pensionarii din Uniunea Social Liberală susţin candidatura lui Alexandru Băişanu pentru Camera Deputaţilor. Ibănescu a arătat că pensionarii nu pot să o susţină pe Sanda Maria Ardeleanu, deoarece nu uită faptul că PDL a fost partidul care a diminuat pensiile. Nu în ultimul rând, un alt pensionar, Vasile Palaghian, preşedinte al Confederaţiei Unirea a Pensionarilor CFR, care numără 9.000 de membri, a spus că declaraţiile contracandidatului lui Alexandru Băişanu nu sunt adevărate, şi mai mult, a afirmat că timp de patru ani nu a văzut-o niciodată pe Sanda-Maria Ardeleanu. „Poate că există o asociaţie cu vreo 22 de membri care a anunţat că o susţine. Însă asociaţiile noastre nu au încheiat nici un protocol cu PDL”, a declarat Vasile Palaghian.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava