MOPAN Suceava

În dimineaţa zilei de vineri, Poliţia municipiului Suceava a fost sesizată prin ”112” despre faptul că în noaptea precedentă, mai multe boxe situate la subsolul unui bloc din localitate au fost sparte și din interior au fost sustrase bunuri.

În urma cercetărilor, polițiștii au stabilit faptul că locatarii au constatat vineri dimineaţa că uşa de acces la subsolul blocului prezintă urme de forţare, iar mai multe boxe au sistemele de închidere distruse sau rupte.
Polițiștii au identificat 6 persoane vătămate, din care 5 nu au reclamat sustragerea de bunuri sau valori, iar un bărbat de 64 ani a declarat că din boxă îi lipsesc bunuri alimentare și un cablu de cupru în valoare totală de 150 lei.

Valoarea totală a prejudiciului creat este de 200 lei, respectiv valoarea bunurilor sustrase din boxa părții vătămate la care se adaugă contravaloarea celorlalte lacăte sparte.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, cercetările fiind continuate pentru identificarea autorilor și recuperarea prejudiciului.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava