Comenzi MOPAN Suceava

Mai multe familii sucevene îi cer arhiepiscopului Sucevei și Rădăuților, IPS Calinic, să le indice  o biserică în oraș sau la o mănăstire apropiată unde să se săvârșească Sfânta Liturghie dimineața, zilnic, de la ora 5, pentru a avea timp să meargă apoi la serviciu. ”Am avea o propunere, care poate se va realiza, de va fi cu folos. Suntem multe familii cu mulți copii, mulți dintre noi lucrează. Am dori să ducem copiii la împărtășit dimineața, mai devreme, – multe sărbători sunt și în timpul săptămânii –, și pentru a ne bucura de Sfintele Liturghii, și pentru a ne putea încadra cu toate responsabilitățile. Ar  putea fi o biserică în oraș, sau la o mănăstire apropiată, unde să se săvârșească Sfânta Liturghie dimineața, zilnic, de la ora 5?”, au scris credincioșii.

IPS Calinic: ”Vă încredințăm că atunci când mănăstirile și parohiile vor avea personal suficient, vom împlini propunerea dumneavoastră”

”Vă încredințăm că atunci când mănăstirile și parohiile vor avea personal suficient, vom împlini propunerea dumneavoastră. Până atunci, vă puteți împărtăși copiii dimineața, înainte de a începe programul de lucru, la Mănăstirea Sfântul Ioan cel Nou”, a răspuns IPS Calinic.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava