Concert pascal
MOPAN Suceava

Consiliul Local al municipiului Suceava va hotărî în ședința de miercuri, 24 noiembrie, declanșarea procedurilor legale în vederea construirii unei grădinițe cu program prelungit la Școala Gimnazială nr.1.  Necesitatea investiției rezultă din numărul mare de solicitări din partea părinților care locuiesc în zonă pentru înscrierea copiilor la grădiniță. Astfel,  se va declara de utilitate publică terenul în suprafață totală de 606,63 mp limitrof străzilor Tudor Vladimirescu și Mitropoliei, teren necesar pentru realizarea obiectivului de investiții. Contractele încheiate de Primăria Suceava pe terenul respectiv nu vor mai fi reînoite începând cu anul 2022. Construcțiile edificate pe această parcelă de teren, în speță garaje,  vor face obiectul unei acțiuni de demolare individuală sau colectivă conform certificatului de urbanism ce urmează a fi întocmit. Va fi declanșată procedura de expropriere a tuturor imobilelor care constituie coridorul de expropriere. Va fi întocmită lista proprietarilor și a altor titulari de drepturi reale ale căror imobile sunt afectate de coridorul de expropriere și vor fi stabilite sumele individuale aferente despăgubirilor estimate de către expropriator pe baza unui raport de evaluare întocmit având în vedere expertizele întocmite și actualizate de camerele notarilor publici.

Studiul de fezabilitate, indicatorii tehnico-economici ai obiectivului de investiții, proiectul tehnic de execuție, documentațiile de urbanism și lista cu bunurile imobile terenuri/constructii ce fac obiectul coridorului de expropriere aferent investiției vor face obiectul unui alt proiect de hotărâre. Grădinița cu program prelungit va fi realizată cu fonduri nerambursabile.

Mai multe garaje din zona centrală a municipiului Suceava vor fi demolate pentru a se construi o grădiniță cu program prelungit, 6.3 out of 10 based on 12 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.3/10 (12 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava