Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Nechifor, a anunţat astăzi că începând cu data de 1 iulie 2016, compania Tarom va suplimenta zborurile pe ruta Suceava – Bucureşti, şi retur. Cătălin Nechifor a precizat că începând cu această dată, Tarom introduce în programul de operare încă doua frecvenţe pe ruta Bucureşti-Suceava-Bucureşti, în zilele de sâmbătă şi duminică. Programul de operare este identic cu cel al curselor existente deja în zilele de luni şi până vineri, respectiv decolare de la Bucureşti la ora 21:20 – aterizare Suceava la 22:30 şi decolare de la Suceava la 5:55 – aterizare la Bucureşti la ora 7:10. „Este încă un lucru foarte bun care întregeşte planul nostru de dezvoltare şi accesibilitate al judeţului Suceava”, a precizat Cătălin Nechifor.

Pe lângă Tarom, începând cu data de 19 august 2016, Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală şi de Est, va începe să opereze de pe Aeroportul „Ştefan cel Mare” Suceava. De pe această dată Wizz Air va avea o cursă aeriană pe ruta Suceava – Londra, şi retur, cu patru frecvenţe săptămânale, în zilele de luni, miercuri, vineri şi duminică.

 

Începând cu data de 18 iunie şi până pe 16 septembrie 2016 vor fi operate zboruri charter pe ruta Suceava – Antalya, cu o singură frecvenţă săptămânală, în ziua de sâmbătă.

Mai multe zboruri Tarom pe ruta Suceava – Bucureşti şi retur, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava