Concert pascal
MOPAN Suceava

Președintele Organizației Județene Suceava a PMP, Marian Andronache, a anunțat că mai mulți membri ai filialei acestui partid din comuna Baia s-au răzgândit în privința demisiei. Reamintim că în timpul Conferinței Județene de Alegeri a PMP, 18 membri ai filialei din comuna Baia au anunțat că demisionează din partid. Marian Andronache a spus că în prima ședință a noului Comitet Executiv Județean ales al PMP Suceava s-au luat în discuție demisiile celor 18 membri din comuna baia. „Patru dintre acești membri și-au retras demisiile pentru că au fost dezinformați. Și-au dat seama că lucrurile nu au stat așa cu le-au fost aduse la cunoștință de către președintele de organizație din Baia. Au luat decizia să nu mai demisioneze pentru nu ne dorim ca la Baia să rămânem fără consilieri locali. Și din acest motiv vom transmite către Consiliul Local Baia propunerile de înlocuire a consilierilor care și-au prezentat demisiile”, a declarat Marian Andronache.

El a explicat că printre cei 18 membri care și-au anunțat demisia se numărau și cei patru consilieri locali pe care PMP îi are în comuna Baia. Marian Andronache a spus că unul dintre cei patru consilieri a anunțat că nu mai demisionează. Aceeași decizie de renunțare la demisie au luat-o și alți trei membri PMP din Baia care erau pe lista de candidați pentru Consiliul local al acestei comune.

„Unul dintre cei patru consilieri PMP din Baia și-a retras demisia și iar alți trei membri care erau pe lista de candidați și-au retras demisiile, urmând ca cei trei consilieri demisionari să fie înlocuiți cu cei care au rămas pe listă. Nu ne dorim să rămânem fără consilieri locali în comuna Baia. Asta ar însemna alegeri în acea comună, o cheltuială suplimentară la bugetul primăriei, organizare de alegeri și o întreagă bătaie de cap pentru Consiliul Local de acolo”, a precizat Andronache.

El a explicat că în perioada următoare va fi reconstruită organizația PMP din comuna Baia

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava