Astăzi dimineață, în spitalele sucevene erau internate 467 de persoane diagnosticate cu COVID și 23 suspecte de infecția cu noul coronavirus. Numărul sucevenilor internați cu noul coronavirus este în creștere, în condițiile în care ieri erau 447 de pacienți Covid.

Din totalul celor 642 pacienți internați în Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, 205 pacienți sunt diagnosticați cu Covid-19, 13 pacienți sunt în zona tampon și 424 pacienți sunt cu alte afecțiuni (non-Covid).

Din cei 205 pacienți diagnosticați Covid-19, 11 au forme ușoare, 86 sunt cu forme medii ale bolii, 90 prezintă forme grave și 18 prezintă forme grave și sunt internați în secția ATI (11 pacienți ventilați non – invaziv și 3 pacienți intubat, ventilați invaziv). În unitățile de Terapie Intensivă de la Spitalul Județean și de la Spitalul din Rădăuți, precum și la Spitalul Municipal din Cîmpulung, la Spitalul din Vatra Dornei și la Spitalul din Fălticeni nu era nici un pat disponibil pentru pacienți COVID. Spitalul de Boli Cronice din Siret avea 9 locuri libere în sectorul COVID, iar Spitalul din Gura Humorului – 1. În total, Spitalul din Suceava dispunea de 321 de paturi libere, din care 36 pentru pacienți COVID, 268 în sectorul non-COVID și 17 pentru zona tampon. La nivelul județului erau 46 de locuri libere COVID și 31 pentru zona tampon.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava