Concert pascal
MOPAN Suceava

Fostă atletă de performanţă, Clara Popescu are o poveste de viață fabuloasă și o ambiție care i-a inspirat pe mulți. Este devotată sportului, dar dedicată și frumuseții, reușind să îmbine perfect cele două două domenii: deține echipe de fotbal, dar organizează și concursuri de miss, potrivit click.ro.

Clara Popescu este singura femeie care deține cluburi sportive la Viena. Titulatura ei e impresionantă: președinte la UFC Calaromania Wien & FC Romania Wien, președinte la O.N.G. Miss Queen, preşedinte la SV Kahlenberg, dar este implicată și în Sport Club Syria. Este născută pe 24 ianuarie, de Ziua Unirii. A absolvit o facultate de marketing la București și una de Inginerie Economică în Viena și a făcut din pasiunea ei pentru sport o punte între diferitele etnii care trăiesc în Capitala Austriei. Ca femeie în fotbal, Clara ne duce cu gândul la impresara Anamaria Prodan, mai ales că amândouă s-au luptat cu misoginismul.

„Trăiesc în Viena, dar sunt mult timp şi în România, sunt un fel de navetistă. Am făcut atletism, probe combinate o vreme şi apoi garduri. Am avut o carieră scurtă, dar care m-a marcat pe viaţă. Am învăţat să fiu ambiţioasă, să doresc să câştig, dar în acelaşi timp să iau fiecare eşec că pe o nouă şansă”, afirmă Clara Popescu, potrivit sursei citate. „Suntem în IFL Liga Internațională a Prieteniei și, împreună cu alte persoane, suntem implicați în mai mult de trei cluburi. În FC România, FC Calaromania, FC Moldova, SV Kahlenberg și Sport Club Syria.”

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/mai-tare-ca-anamaria-prodan-povestea-romancei-care-detine-cinci-echipe-de-fotbal

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava