Concert pascal
MOPAN Suceava

Sâmbătă seara (12 decembrie), toată crema showbiz-ului s-a adunat să ciocnească un pahar de şampanie. Motivul? Fata cunoscutului interpret Adi Minune (41 de ani) a împlinit 18 ani, aşa că numeroşi colegi de breaslă, o parte dintre ei de la ”Te cunosc de undeva” (Antena 1), cunoştinţe, prieteni şi rude, adică nu mai puţin de 400 de persoane, s-au strâns să-i ureze ”la mulţi ani” lui Carmen Simionescu, potrivit click.ro. Celebrul tătic a ţinut să marcheze acest moment cu o petrecere pe care fiica lui să nu o uite toată viaţa. A închiriat o sală spaţioasă de la Bamboo Ballroom, a cerut să fie decorată cu sute de trandafiri, iar pe mese să fie puse cele mai alese bucate.

Meniul a fost unul pretenţios, invitaţii s-au delectat cu preparate fine şi cu băuturi scumpe, iar tortul a fost spectaculos, o adevărată operă de artă. Adusă pe un suport special, prăjitura aniversară cu cinci etaje măsura aproape 2 metri şi părea de două ori mai înaltă decât tatăl sărbătoritei. Nu e de mirare că întreaga distracţie l-a costat pe Minune aproape 30.000 €.

Citește articolul complet pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/majorat-ca-o-nunta-30000-de-euro-spart-minune-pentru-fata-lui

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava