Concert pascal
MOPAN Suceava

Compania din Israel Globe Trade Centre scoate la vânzare trei malluri pe care le-a construit în România, din reţeaua Galleria, printre care şi cel din Suceava. Potrivit revistei Capital, mallul Galleria din Suceava are o suprafaţă de 10.800 de metri pătraţi, şi a fost finalizat în anul 2009. În Capital se mai precizează că dezvoltatorul imobiliar GTC deţine în România un portofoliu imobiliar  evaluat la 241 milioane de euro. GTC mai vinede mallurile Galleria din Buzău şi Piatra Neamţ.

Potrivit Capital,

Tranzacţia este în proces de due-diligence. Înţelegerea de vânzare se aşteaptă a fi încheiată în primul trimestru din 2013.
„Centrele comerciale Galleria au continuat să se devalorizeze pe parcursul acestui an. În prima semestru, valoarea de piaţă a celor patru malluri a ajuns la 71 mil. euro, potrivit ultimului raport financiar al GTC. În condiţiile în care suprafaţa închiriabilă a celor patru proiecte se ridică la aproape 69.400 de metri pătraţi, GTC şi-a evaluat mallurile la un preţ mediu de 1.030 de euro/metrul pătrat”, se mai spune în articolul publicat de revista Capital.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava