Concert pascal
MOPAN Suceava

Vineri, 2 aprilie, ora 16.00, Tribunalul Suceava a transmis mandatul de executare a pedepsei închisorii privind pe o femeie de 33 ani, din com. Ciprian Porumbescu, condamnată la pedeapsa 5 ani și 8 luni de închisoare pentru „trafic de minori”.
S-a format o echipă operativă din 2 polițiști din cadrul Secției 9 Poliție Rurală Șcheia, care s-a deplasat la adresa de domiciliu, ocazie cu care a fost identificată persoana în cauză.
Totodată, polițiștii împreună cu lucrătorii din cadrul Autorității Tutelare – Primăria com. Ciprian Porumbescu, au procedat la preluarea celor șase copii minori ai condamnatei, fiind internați în regim de urgență într-un centru al DGASPC Suceava.
I s-a adus la cunoștință persoanei condamnate conținutul mandatului de arestare după care a fost condusă la sediul Secției nr.9 Poliție Rurală Șcheia unde s-a procedat la prezentarea şi înmânarea unui exemplar al mandatului de executare a pedepsei închisorii emis de Tribunalul Suceava.
Femeia a fost condusă de o escortă constituită din lucrători din cadrul Secţiei 9 Poliţie Rurală Șcheia la Penitenciarul Botoşani unde a fost încarcerată în vederea executării pedepsei.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava