Concert pascal
MOPAN Suceava

O nouă scenă de violență a acaparat din nou împăcările dulci din ultima perioadă dintre Alex Bodi și Bianca Drăgușanu. Se pare că mama Biancăi, Madi Drăgușanu, a ales să sune chiar la numărul de urgență, fiind nemulțumită de comportamentul pe care ginerele ei l-a avut la adresa sa. Potrivit Spy News, femeia a sunat la 112 și a anunțat că ginerele ei o agresează în parc.

Din câte se pare, totul a început după o discuție mai aprinsă între cei doi. Bodi s-ar fi enervat după reproșurile pe care le-ar fi primit din partea soacrei și ar fi avut un acces de furie. Potrivit martorilor, bărbatul a înjurat-o și ar fi sărit să o lovească pe mama Biancăi. Poliția s-a deplasat la fața locului și a intervenit pentru a calma spiritele, scrie click.ro, care afirmă că lucrurile au fost duse la extrem, mama vedetei fiind înjurată și la un pas să fie bătută de ginerele furios, informează Cancan.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/mama-biancai-dragusanu-agresata-de-alex-bodi-femeia-sunat-la-112-chemand-un-echipaj

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava