Concert pascal
MOPAN Suceava

Melodiile Laurei Stoica au fost șlagăre apreciate ale anilor 1990 -2006. Acum însă încasările din difuzările pieselor sunt jenant de mici. Mama regretatei artiste a povestit pentru click.ro cum se decurcă și ce face cu aceste sume pe care le primește sporadic.

Miercuri (9 martie) se împlinesc 10 ani de când Laura Stoica a pierit într-un teribil accident de mașină, pe când se întorcea cu iubitul său de la un concert susținut la Urziceni. Sâmbătă, la Cimitirul Bellu din București, Elena, mama artistei, a făcut pomană. O parte din prinoase au fost cumpărate cu puținii bani pe care aceasta îi primește sporadic din drepturile de difuzare a pieselor fiicei sale.

Femeia a povestit că, la început, fiul ei s-a interesat cu privire la modul în care se calculează drepturile de autor, dar acum nu au mai făcut nimic în această privinţă, pentru că se luptă degeaba pentru bani. Deși sumele sunt foarte mici, doamna Stoica nu a cerut explicații, considerând că s-ar lupta cu morile de vânt, în plus, nici fiica sa nu a fost apreciată la adevărata sa valoare pe când trăia, mai scrie sursa citată.

Citește articolul complet și vezi ce a declarat mama Laurei Stoica, accesând: http://www.click.ro/vedete/romanesti/mama-laurei-stoica-marturii-cutremuratoare-la-10-ani-de-la-moartea-fiicei

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava