Amal şi George Clooney au devenit părinţi de gemeni, pe 6 iunie. Cei doi, care s-au căsătorit în Veneţia, în 2014, se mândresc cu un băieţel şi o fetiţă, Ella şi Alexander.

Potrivit mamei lui Amal, Baria Alamuddin, bebeluşii sunt „extraordinar de frumoşi”. „Când i-am vâzut prima dată pe aceşti doi îngeraşi, aceşti bebeluşi extraordinar de frumoşi unul lângă celălalt… Şi fericirea de pe chipurile lui Amal şi George… Este unul dintre acele sentimente pe care nu le poţi descrie în cuvinte.”, a spus mama lui Amal pentru revista People, potrivit contactmusic.com.

Amal Clooney a adus pe lume, săptămâna aceasta, o fetiță și un băiețel, pe Ella și pe Alexander. Un reprezentant al cuplului a spus pentru revista People că, atât părinții, cât și copiii sunt bine. „În această dimineață Amal și George le-au urat ‘Bun venit pe lume!’ lui Elle și lui Alexander Clooney. Ella, Alexander și Amal sunt bine, sănătoși, fericiți. George este sedat și își va reveni în câteva zile.”, a spus, cu umor, purtătorul de cuvânt al celor două vedete.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava