MOPAN Suceava

Joyce Hawkins, mama cântăreţului Chris Brown, este fericită că fiul ei se află în spatele gratiilor –  pentru că, astfel, nu mai poate intra în încurcături.

Mai mulţi prieteni de-ai controversatului artist au fost implicaţi într-o altercaţie, pe 30 aprilie, într-un club din California, potrivit showbizspy.com. De aceea, Hawkins este fericită că fiul ei era la închisoare atunci, pentru că, dacă ar fi fost liber, cu siguranţă ar fi fost împreună cu prietenii lui.

„Este bine că e la închisoare, pentru că marea majoritate a prietenilor săi se aflau în acel club şi pentru că este o persoană influenţabilă şi cu siguranţă ar fi fost şi el alături de ei. Ar fi dat iar de necaz şi cine ştie unde s-ar fi ajuns.”, a spus un apropiat al mamei lui Chris Brown, potrivit sursei citate.

Pe lângă Karrueche Tran, Joyce este una dintre persoanele cu cea mai mare putere de convingere din viaţa lui Chris. Când a vizionat înregistrarea cu altercaţia din club, postată de TMZ, a fost complet scârbită de violentul incident.

„A fost scârbită când a văzut înregistrarea cu prietenii lui Chris, aceiaşi prieteni pe care ea a încercat să-i scoată din viaţa lui de mai mulţi ani. Când vor învăţa? Cineva ar fi putut fi rănit serios, sau chiar ar fi putut muri. Urăşte faptul că lui Chris îi place să se învârtă în astfel de cercuri cu persoane de acest gen şi este bucuroasă că era la închisoare în momentul în care a avut loc incidentul. Speră că va vedea cumva înregistrea video a altercaţiei şi că se va potoli.”, a mai spus aceeaşi sursă.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ShowbizSpy
Showbiz Spy is the most exciting, star-spangled, up-to-date blog on the net when it comes to all things celeb. We know what they don’t want you to know. And we’re not afraid to tell you all about it.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava