MOPAN Suceava

Potrivit zvonurilor apărute în presa de peste ocean, cântăreaţa şi actriţa Selena Gomez încă nu şi-a convins mama, pe Mandy Teefey, că iubitul ei, Justin Bieber, s-a schimbat.

Cei doi cântăreţi şi-au reluat povestea de dragoste în 2017, după mai mulţi ani tumultuoşi, cu împăcări şi despărţiri nenumărate.

O sursă apropiată celor două vedete a spus, potrivit contactmusic.com: „Selena încă încearcă să o convingă pe mama ei că Justin s-a schimbat în bine. Încă există tensiuni între ei, iar mama ei nu l-a acceptat încă.”

Potrivit aceleaşi surse, Mandy nu este convinsă că Justin este un bun iubit pentru fiica ei. „Este, cu siguranţă, mai bine, însă se pare că mai e nevoie de timp pentru ca mama ei să îşi schimbe părerea despre Justin. Încă o protejează pe Selena şi o va face mereu. Justin trebuie să mai facă multe pentru a o convinge pe mama Selenei că s-a schimbat cu adevărat în bine.”

Cu toate acestea, Mandy are încredere în deciziile pe care fiica sa le ia. Ea a spus, într-un interviu anterior, potrivit sursei citate: „Selena îşi poate trăi viaţa cum vrea, atâta timo cât este fericită, în siguranţă şi sănătoasă. Are 25 de ani acum- Nu o controlez în modul descris de alţii. Selena este un adult care poate lua propriile decizii.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava