Potrivit zvonurilor apărute în presa de peste ocean, cântăreaţa şi actriţa Selena Gomez încă nu şi-a convins mama, pe Mandy Teefey, că iubitul ei, Justin Bieber, s-a schimbat.

Cei doi cântăreţi şi-au reluat povestea de dragoste în 2017, după mai mulţi ani tumultuoşi, cu împăcări şi despărţiri nenumărate.

O sursă apropiată celor două vedete a spus, potrivit contactmusic.com: „Selena încă încearcă să o convingă pe mama ei că Justin s-a schimbat în bine. Încă există tensiuni între ei, iar mama ei nu l-a acceptat încă.”

Potrivit aceleaşi surse, Mandy nu este convinsă că Justin este un bun iubit pentru fiica ei. „Este, cu siguranţă, mai bine, însă se pare că mai e nevoie de timp pentru ca mama ei să îşi schimbe părerea despre Justin. Încă o protejează pe Selena şi o va face mereu. Justin trebuie să mai facă multe pentru a o convinge pe mama Selenei că s-a schimbat cu adevărat în bine.”

Cu toate acestea, Mandy are încredere în deciziile pe care fiica sa le ia. Ea a spus, într-un interviu anterior, potrivit sursei citate: „Selena îşi poate trăi viaţa cum vrea, atâta timo cât este fericită, în siguranţă şi sănătoasă. Are 25 de ani acum- Nu o controlez în modul descris de alţii. Selena este un adult care poate lua propriile decizii.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Karls Jobs 2018
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava