Concert pascal
MOPAN Suceava

Potrivit contactmusic.com, femeia aleasă de soţii West să le poarte copilul este însărcinată şi va naşte la începutul anului viitor. Mama surogat este deja în a treila lună de sarcină, conform zvonurilor apărute în presa de peste ocean.

Kim Kardashian şi Kanye West au deja împreună doi copii, o fetiţă în vârstă de patru ani, North, şi un băieţel în vârstă de 19 luni, Saint.

Soţii West au angajat, potrivit zvonurilor apărute în presa de peste ocean în urmă cu o lună, o mamă surogat, pentru că vor să-şi extindă familia.

Cei doi şi-au exprimat public, de mai multe ori, dorinţa de a mai face un copil, însă doctorii i-au interzis starletei să mai rămână însărcinată, din cauza complicaţiilor apărute în timp ce a fost însărcinată cu cei doi copii ai săi. Luna trecută, cuplul a găsit pe cineva dornic să le poarte copilul şi s-au înţeles, prin intermediul unei agenţii, să-i plătească persoanei respective, al cărui nume nu a fost făcut public, câte 45,000 de dolari în 10 tranşe. Pe perioada lunilor de sarcină, mama surogat nu va avea voie să fumeze, să consume băuturi alcoolice, să se drogheze, să meargă la saună, să îşi vopsească părul, să consume cofeină în exces ori să mănânce peşte crud.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava