Concert pascal
MOPAN Suceava

Directorul Casei Judeţene de Pensii Suceava,  Constantin Boliacu, anunţă că în perioada imediat următoare, Casa Judeţeană de Pensii Suceava  va organiza concurs pentru ocuparea pe durată determinată a posturilor contractuale de execuţie, repartizate instituţiei pentru realizarea acţiunii de evaluare a dosarelor de pensii din sistemul public de pensii.

”În scopul implementării măsurilor legislative care vizează acţiunea de evaluare a dosarelor de pensii din sistemul public de pensii, Casei Judeţene de Pensii Suceava i–au fost repartizate un număr de 30 de  posturi, de execuţie, pe perioadă determinată, contractuale. Din cele 30 de posturi  alocate, 24 sunt cu studii superioare, consilieri debutanţi şi 6 sunt cu studii medii, referenţi debutanţi, astfel încât, pentru ocuparea acestor posturi nu este necesară vechimea în muncă”, a spus Boliacu.

Primirea dosarelor în vederea participării la concurs se va face în intervalul 26-30 august. Pe site –ul instituţiei va fi afişat  anunţul de concurs , actele necesare pentru înscriere şi bibliografia.

Concursul va avea loc în data de 06.09.2021,ora 10.00 proba scrisă şi ulterior proba orală.

Angajarea pe aceste posturi se face pe o perioadă determinată, începând cu luna septembrie 2021, (ulterior desfăşurării concursului), până la data de 31 decembrie 2022.

Mană cerească. 30 de posturi scoase la concurs de Casa Județeană de Pensii Suceava. Dosarele se pot depune în perioada 26-30 august, 5.8 out of 10 based on 5 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.8/10 (5 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava