MOPAN Suceava

Mănăstirea Sihăstria Putnei a lansat un concurs cu premii în bani pentru susţinerea păstrării orelor de religie în şcoli. În cadrul concursului vor fi premiate cele mai frumoase eseuri cu tema „De ce este importantă ora de religie pentru mine?”, valoarea totală a premiilor fiind 5.500 de lei. La concurs pot participa toţi elevii care îndrăgesc ora de religie şi care vor să împărtăşească şi cu alţii aceste aprecieri. Potrivit regulamentului publicat pe site-ul Mănăstirii, www.sihastriaputnei.ro, concursul se va realiza pe ciclurile de educaţie, I-IV, V-VIII şi IX – XII. Pentru a participa, elevii trebuie să realizeze un eseu cu tema „De ce este importantă ora de religie pentru mine?”, „în care argumentele să fie exprimate cât mai frumos şi mai convingătător”. La finalul eseului se vor menţiona numele și, prenumele elevului, numele și prenumele profesorului de Religie, clasa şi un număr de telefon de contact.

Eseurile se trimit la Mănăstirea Sihăstria Putnei, fie direct, fie prin poșta electronică (manastirea@sihastriaputnei.ro), fie prin poșta, la adresa Mănăstirea Sihăstria Putnei, 727455, loc. Putna, jud. Suceava.

Data limită de primire a materialelor este duminică, 5 aprilie 2015 (Duminica Floriilor). Premierea va avea loc pe 12 aprilie 2015, în Duminica Sfintelor Paști, la finalul slujbei numită „a doua Înviere” (slujba începe la orele 13.00).

La final se vor acorda câte trei premii pentru fiecare din cele trei cicluri de învățământ (primar, gimnazial, liceal), astfel: premiul I – 700 lei, premiul al II-lea: 500 lei, premiul al III-lea: 300 lei. Va exista și un premiu special, în valoare de 1000 lei. Alte detalii se pot solicita la adresele de e-mail manastirea@sihastriaputnei.ro sau sihastriaputnei@yahoo.com.

Mănăstirea Sihăstria Putnei lansează concursul cu premii „De ce este importantă ora de religie pentru mine?”, 10.0 out of 10 based on 3 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (3 votes cast)
Social
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava