MOPAN Suceava

Astăzi, 22 septembrie, la Centrul de afaceri „Club Bucovina” din Gura Humorului gospodinele din Solonețu Nou au participat cu un stand de mâncăruri tradiționale specifice din bucătăria poloneză, luând parte la evenimentul Gala Turismului „Descoperă Nord-Est”, ediția a VII–a.

Evenimentul reprezintă un prilej de întâlnire și cunoaștere sub diferite forme între comunitățile etnice din Bucovina, persoane implicate în activități turistice și culturale, reprezentanți din industria HORECA, administrație publică, instituții de cultură, organizații și asociații care activează în domeniul turismului și patrimoniului cultural.

Evenimentul este organizat de Consiliul Județean Suceava și are ca scop promovarea culturii, turismului și economiei județului.

La eveniment a participat si deputatul Ghervazen Longher – președintele Uniunii Polonezilor din România, care a afirmat: „Prin această cale dorim să mulțumim organizatorilor pentru invitație și să îi felicităm pentru eveniment și inițiativa de a promova importanța gastronomiei etnice în România. Mulțumim gospodinelor participante din partea comunității noastre, ați fost la înălțime, Vă felicităm!”.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Turism
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava