MOPAN Suceava

Omul de afaceri sucevean Ștefan Mandachi a lansat o amplă campanie de strângere de fonduri pentru Spitalul Județean Suceava în urma căreia vrea să adune nu mai puțin de trei milioane de euro. Pentru aceasta, Ștefan Mandachi a scos la „vânzare” primul metru de autostradă din Moldova pe care l-a construit la ieșire din Suceava spre Fălticeni. Ștefan Mandachi a subliniat faptul că toți banii care vor fi strânși în cadrul acestei campanii nu vor ajunge la el, ci vor fi gestionați de Crucea Roșie. În cadrul campaniei, toți cei care vor să doneze pot „cumpăra” câte un centimetru din metrul de autostradă. El a spus că a donat deja 10.000 de euro, ca persoană fizică, însă intenționează să mai achiziționeze și alți centimetri din autostradă prin donații de la firmele pe care le deține. „Fiecare centimetru contează”, a transmis omul de afaceri sucevean.

Vă prezentăm în continuare declarația lui Ștefan Manachi:

„Acum câteva luni, am ajuns la o concluzie: DOAR EDUCAȚIA POATE REPARA ROMÂNIA! Pe atunci (ce departe par vremurile alea…) mi-am propus să strâng donații cu metrul meu de autostradă, pentru a face o mega școală gratuită. Aș fi făcut asta nu pentru că sunt eu prea manierat sau educat, ci pentru că am realizat că toate relele din țara mea (inclusiv lipsa de autostrăzi) provin de la lipsa de educație. Cu o societate mai educată, eu aș prospera, lumea ar fi mai fericită și mai sigură etc.

Dar a venit potopul ăsta… și am blocat totul…. Am lăsat deoparte proiectul cu școala. Dar mi-au rămas filmările. Acum două zile, văzând în ce hal a ajuns orașul în care am copilărit și trăiesc, m-am gândit să utilizez filmările să fac ceva și cu cioata de asfalt, numită peiorativ Primul metru de autostradă. (eu stau în casă acum, dovadă că am barba mai lungă în casă decât în filmările din exterior)

Coautorul acestui proiect este Oana Bara, căreia îi mulțumesc din suflet și pe care o consider un erou din linia întâi, având în vedere circumstanțele în care s-a zbătut (le știe doar ea) și cât contribuie…

Dar, așa cum zice și Oana, greul de-abia acum începe. Proiectul abia acum se naște. De-abia acum trebuie să facem rost de donații, abia acum trebuie să viralizăm inițiativa, abia acum trebuie să ne solidarizăm, abia acum începe truda și tot abia acum încercăm să ajutăm cel mai drag oraș de pe planeta numită Pământ: SUCEAVA.

Toții banii se duc DIRECT CĂTRE CRUCEA ROȘIE!!! Atenție, banii nu vin la Mandachi, ci la CRUCEA ROȘIE SUCEAVA!!! E non profit. Mulțumesc Cornel Dediu! Apoi îi direcționăm către spitalul nostru în funcție de nevoi.

Dacă se strâng bani mai mulți, dăm și la vecini și la toată România. (vreți să vă spun un secret? Deși în clip mă minunez să strângem 3 mil euro, eu în sinea mea cred cu tărie vom strânge minim 30 milioane euro, dar n-am mai zis la nimeni asta. Chiar am pus și un pariu cu cineva important că vom strânge)

Dirijați atenția către Suceava și dacă vreodată ați venit în Bucovina și v-a plăcut, amintiți-vă de oamenii și locurile de aici. De Voroneț, de Cetate, Putna, Sucevița, Mănăstirea Humorului, Moldovița. Amintiți-vă de pacea, veselia și de toate selfiurile pe care le-ați făcut aici, în Ierusalimul Europei, în țara fagilor bla bla bla.

Donează 10 EURO! (dar poți dona orice sumă mai mare, fără limită. Cu cât mai mult, cu atât mai bine). Dacă n-ai nici 10 euro, pune cât poți. Câțiva cenți.

1 CM DE AUTOSTRADĂ= 10 euro
1 centimetru este enooorm! Dar dacă ți-ai lua mai mulți centimetri? zece, 100 sau 1000? Câte vieți ai putea salva?

Dacă ești persoană fizică sau firmă, vei primi un certificat de ”proprietar” (online) pentru centimetrul sau centimetrii tăi. Numele tău va rămâne scris mai mic sau mai mare, în funcție de câți centimetri îți iei. Vom face la final un monument al donatorilor la Primul metru de autostradă (din banii mei, nu din donații).

Dacă ai o firmă, fă-i reclamă. Ia-ți cât mai mulți centimetri. Te implor, fă public suma donată! Nu te ascunde! Nu contează ce zic alții! Fă-o asumat! Ne ajută!

Fă-ți reclamă! Fii mândru, nu-ți fie rușine! Reclama este sănătoasă! Toată România să-și facă reclamă acum, donând! Nu vă uitați la proștii care toată viața doar au comentat de pe margine.

Cu ocazia asta, avem șansa să transformăm autostrada (sau lipsa ei) dintr-un simbol al neputinței într-un simbol al solidarității. Și vom face noi împreună și autostrăzi, vă promit!

Eu am donat ZECE MII DE EURO DE PE PERSOANĂ FIZICĂ. Dar o să donez și de pe toate firmele, pentru că vreau certificat. Hai să văd cine mă depășește!

Provoc toți cetățenii români și străini și mai ales antreprenorii să mă depășească.

Poți dona și în LEI și în EURO

CONT RON: RO43RNCB0244020411980016

CONT EURO: RO76RNCB0244020411980004

Cod SWIFT: RNCBROBU
Beneficiar: SOCIETATEA DE CRUCE ROSIE SUCEAVA, (C.I.F. 4244520)

Nu scrieți cu diacritice, ca sa nu dea vreo eroare.

Donațiile se pot face și prin Paypal. Nu-i nevoie să intrați pe site www.1cm.ro . De acolo doar puteți copia aceleași conturi ca aici.

Mandachi vrea să strângă 3 milioane de euro pentru Spitalul Judeţean. A scos la „vânzare” metrul de autostradă. Banii sunt gestionați de Crucea Roșie, 7.7 out of 10 based on 29 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.7/10 (29 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava