• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Biblioteca Universității „Stefan cel Mare” din Suceava, împreună cu Facultatea de Litere și Științe ale Comunicării, organizează, pe 15 ianuarie 2019, o serie de activități dedicate Zilei Culturii Naționale și împlinirii a 169 de ani de la nașterea poetului Mihai Eminescu. Programul începe cu o depunere de jerbe de flori la bustul poetului de lângă Teatrul „Matei Vișniec”.

În Corpul A, la Sala de lectură „Mihail Iordache”, și în Corpul E, sala E 004, vor fi organizate expoziții de carte dedicate operei lui Mihai Eminescu. În cadrul manifestării, conf. univ. dr. Daniela Petroșel va susține o scurtă prelegere, intitulată Eminescu și lumea cărții, care va fi urmată de un recital de poezie, Eminescu in limbile lumii. Grupul de Inițiativă al Românilor din Basarabia va susține un moment liric dedicat Domnului Eminescu.

Toate activitățile menționate se vor desfășura în Sala de lectură „Mihail Iordache”, Corp A.

Manifestări dedicate Zilei Culturii Naționale, 8.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.0/10 (1 vote cast)
Cultural
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava