Concert pascal
MOPAN Suceava

Duminică, 1 iulie, la Rădăuți vor avea loc ample manifestări prilejuite de finalizarea lucrărilor de reabilitare a ansamblului „Statuii ecvestre a lui Bogdan  Vodă ”, întemeietorul Moldovei organizatorii principali fiind Primăria muncipiului și Casa de Cultură din localitate. Așa cum ne-a informat primarul de Rădăuți, Nistor Tătar, manifestările vor începe la ora 16 cu o slujbă religioasă  oficiată de  preoți de la Mănăstirea Bogdana. Ele vor continua cu alocuțiunile autorităților locale și ale invitaților după care de la ora 17.30 și până la 18.30 va avea loc un program  cultural artistic susținut de către invitați din Chișinău-Republica Moldova.

Vor evolua Orchestra ”Model”- subdiviziune în cadrul Departamentului Trupelor de Carabinieri al Ministerului Afacerilor Interne cu statut militar, Corul de cameră „Credo”  din componenţa Ansamblului de cîntece şi dansuri  al  Departamentului Trupelor de Carabinieri și Garda de Onoare a Ministerului Afacerilor Interne , condusă de inspectorul principal Andoni Dorel Dumitru, specialist al Secţiei mobilitate academică a Centrului studii şi asigurare a calităţii al Academiei „Ştefan cel Mare” a MAI. De la ora 18.30 până la ora 19  va evolua Corul de copii al Așezământului ”Sfântul Ierarh Leontie”.

Manifestările se vor încheiea cu spectacolul în aer liber ”Apus de soare ” de Barbu Ștefănescu Delavrancea în interpretarea actorilor Teatrului ”Mihai Eminescu ” din Botoșani programat între orele 20-22.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava