Militarii Detașamentului de Pompieri Câmpulung Moldovenesc au intervenit, cu trei autospeciale de stingere, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit din satul Prisaca Dornei, comuna Vama, a anunțat purtătorul de cuvânt al ISU, Alin Găleată.

La sosirea echipajelor, flăcările se manifestau la nivelul acoperișului și al mansardei, existând pericolul de propagare la întreaga construcție.

Incendiul a fost lichidat la ora 16:05.

Au ars: astereala din lemn a acoperișului pe o suprafață de aproximativ 200 de metri pătrați, mansarda locuinței pe 100 de metri pătrați și circa 5 metri cubi de cherestea.

S-au degradat învelitoarea din tablă a acoperișului, elemente de tâmplărie din PVC, pereții și plafoanele de la etaj și de la parter, obiecte de mobilier, materiale textile și altele.

Incendiul a izbucnit, cel mai probabil, din cauza jarului sau scânteilor nestinse și depozitate necorespunzător, în preajma materialelor combustibile.

Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat restul casei de locuit și bunuri materiale din interior.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava