MOPAN Suceava

Cea de-a XXII-a ediție a Maratonului de mountainbike de la Salzkammergut din Austria a avut parte din nou de participare suceveană. Pentru a cincea oară consecutiv, echipa Flysports din Suceava a fost prezentă la start și s-a descurcat admirabil.

Din echipa suceveană a ediției 2019 au făcut parte sportivii Florin Fodor, Paul Vargan, Alexandru Huțu, Florin Manole, Daniel Mariciuc și Șerban Mariciuc. Cursa din acest an a fost una deosebită, a fost desfășurată pe o ploaie mocănească, nu știm cum se spune în germană, vizibilitate scăzută sub 50 de metri și un noroi infernal. Echipa Flysports a participat la tura de 38 de kilometri cu o diferență de nivel de 1.300 de metri. În momentul plecării în cursă erau 16 grade Celsius, iar în momentul din ”nori” era de 4 grade.

”Deși a fost cea mai complicată cursă din cei cinci ani în care am participat cu colegii mei, echipa s-a prezentat cel mai bine. Eu am prins locul 65, la categoria mea de vârstă, iar băiatul meu Șerban s-a clasat pe poziția 92 din totalul de 600 de participanți și pe locul 31 la categoria lui de vârstă.

Din Suceava a mai fost un coleg de-a nostru care a luat startul în cea mai tare tură, cea de 120 de kilometri. Vasile Dorin Crăciunescu a fost cel care s-a ”băgat” la chestiile grele unde au participat 1.00 de sportivi din 50 de țări și unde diferența de nivel a fost de 3.800 de metri. El s-a clasat pe locul 477 la general și pe locul 169 la categoria lui de vârstă.

Bonusul ediției din acest an a Maratonului Ciclist de la Salzkammergut a fost excursia la Ciubul de Vulturi a lui Hitler de pe vârful Kehlstein. Drumul a fost icredibil și experiența de neuitat.
Capac la cursa din acest an a fost bucuria noastră de la sosire, când i-am uimit pe austrieci cu dansul organizat după ce ne-am ”încălzit” la poale după cele 4 grade la de vârf, încălzire asigurată de victorie Simonei Halep de la Wimbledon care a fost pe buzele noastre în strigături colorate” a rememorat Daniel Mariciuc.

 

Maratonul de mountainbike de la Salzkammergut din Austria, a purtat din nou amprentă suceveană, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava