Concert pascal
MOPAN Suceava

Marc Anthony este „foarte mândru” de fata lui de 11 ani, Emme, după prestația pe care a avut-o aceasta alături de mama ei, Jennifer Lopez, în timpul pauzei de jumătate de oră a Super Bowl, notează contactmusic.com.

Cântăreţele de origine latino-americană Shakira şi Jennifer Lopez au oferit, duminică seară, în pauza finalei Super Bowl, un recital care a reprezentat diversitatea culturală şi care a impresionat prin energie. Cele două dive latino au prezentat 20 de cântece în aproximativ 15 minute.

Cântăreața de 50 de ani a avut „ajutor” pe scena aplasată pe Hard Rock Stadium – pe fiica sa, Emme, de 11 ani. Cele două au cântat o variantă reinterpretată a piesei ‘Let’s Get Loud’, apoi, tânăra a pășit în centrul scenei pentru a cânta un cover al melodiei lui Bruce Springsteen ‘Born in the USA’.

Marc Anthony a fost impresionat de fetița lui și a scris pe Twitter, potrivit contactmusic.com: „Emme, tati este foarte mândru de tine. Ești inima mea, iar eu sunt pentru totdeauna al tău.”

Jennifer este logodită cu Alex Rodriguez, iar fetele faimosului jucător de baseball – Natasha, în vârstă de 15 ani, și Ella, de 11 ani – au fost și ele foarte mândre de sora lor vitregă. „Partea mea preferată a fost când au venit fetițele mici pe scenă, iar Emma a apărut dintre ele cântând, a fost foarte frumos.”, a spus Ella pentru Entertainment Tongight. Natasha a adăugat: „A fost cel mai tare lucru să o văd pe sora mea vitregă cântând. Sunt foarte mândră de ea de fiecare dată când o văd, vocea ei este angelică.”

Jennifer – care are și un băiat împreună cu Marc Anthony, pe Max, fratele geamăn al lui Emme – a spus, într-un interviu anterior, că Emme moștenește vocea tatălui ei. „Are vocea tatălui ei. Este minunatp. Este naturală. Emme a putut cânta dintotdeauna.”, a spus J Lo anul trecut.

Demi Lovato a fost cea care a intonat imnul Statelor Unite în deschiderea Super Bowl LIVE, ce a avut loc pe Hard Rock Stadium din Miami. Prestaţia ei a fost îndelung aplaudată şi lăudată în social media.

În finală, Kansas City Chiefs a obţinut al doilea succes după 50 de ani, învingând, cu scorul de 31-20, formaţia San Francisco 49ers.

Acesta a fost sezonul cu numărul 100 al NFL.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava